Het polijsten van een auto kunt u het best zien als de uiterlijke verzorging van een auto. Het kan zijn dat er (lichte) autoschade in het spel is en dat u deze graag verholpen wilt hebben, maar ook als u de auto er weer als nieuw uit wil laten zien dan kunt u uw auto door ons laten polijsten.

Het polijstproces begint met het wassen van de auto en eventuele oude waxlagen verwijderen. Vervolgens wordt de lak, door middel van een polijstmachine licht ”opgeschuurd” in verschillende stappen. Na het polijsten wordt de auto weer voorzien van een verse waslaag.
Door uw auto te laten polijsten krijgt de lak weer een mooie glans en de oorspronkelijke kleur. Regelmatig polijsten en waxen van de auto voorkomt ook roestvorming en verweer van uw laklaag. Voor meer informatie over het polijsten van een auto, of voor een offerte kunt u ons even bellen. U bent ook altijd welkom om bij ons langs te komen om verder te informeren. Wij kunnen dan precies zien hoeveel werk er aan de auto is, en wat voor resultaat wij kunnen behalen met het polijsten.