Klik hier voor informatie over het herstellen van doffe of verweerde koplampen.

Het polijsten van een auto...

kunt u het best zien als de uiterlijke verzorging van een auto. Het kan zijn dat er (lichte) lakschade in het spel is en dat u deze graag verhuld wilt hebben, maar ook als u de auto er weer als nieuw uit wil laten zien dan kunt u uw auto door ons laten polijsten.

Het polijstproces begint met het wassen van de auto en eventuele oude waxlagen verwijderen. Vervolgens wordt de lak, door middel van een polijstmachine licht ''opgeschuurd'' in verschillende stappen. Na het polijsten wordt de auto weer voorzien van een verse waslaag.

Door uw auto te laten polijsten krijgt de lak weer een mooie glans en de oorspronkelijke kleur. Regelmatig polijsten en waxen van de auto voorkomt ook roestvorming en verweer van uw laklaag. Voor meer informatie over het polijsten van een auto, of voor een offerte kunt u ons even bellen. U bent ook altijd welkom om bij ons langs te komen om verder te informeren. Wij kunnen dan precies zien hoeveel werk er aan de auto is, en wat voor resultaat wij kunnen behalen met het polijsten.

…..

Laat uw doffe of verweerde koplampen door ons herstellen!

Door de invloed van kou, steenslag en uv-straling, kunnen de koplampen van en auto na verloop van tijd dof worden. Dit is niet alleen slecht voor het uiterlijk van de auto, maar zorgt ook voor minder zicht in het donker, en kan zelfs tot apk afkeur leiden. In plaats van veel geld uit te geven aan een set nieuwe koplampen, kunnen wij deze in de meeste gevallen helemaal herstellen, zodat de lampen er weer als nieuw uitzien. eerst schuren wij de doffe of verkleurde laag van de lamp er af. Daarna wordt de lamp gepolijst om deze weer helemaal helder te krijgen. en we sluiten dit af met een beschermlaag, waardoor de lamp weer lang helder zal blijven. we kunnen uw koplampen in originele staat herstellen vanaf €25,= per lamp. Kom gerust bij ons langs voor extra informatie!